Intern onderzoek naar sexy fotoshoot in politiecombi News
Intern onderzoek naar sexy fotoshoot in politiecombi
News

Intern onderzoek naar sexy fotoshoot in politiecombi

De Brusselse politie is ontstemd over de sexy fotoshoot in een politiecombi tijdens de City Parade, die Clint vanochtend postte. De directie neemt de beelden ernstig. Er is intussen al een intern onderzoek bevolen naar de ware toedracht van de ongepaste foto's. En de korpschef, Guido Van Wymersch, heeft zijn manschappen duidelijk gemaakt dat dergelijke fratsen niet door de beugel kunnen. “Hij heeft de politiemensen gevraagd om terughoudender te zijn”, aldus politiewoordvoerder Christian De Coninck.

“De mensen hadden gevraagd om met de politie op de foto te mogen. Aangezien wij commuitypolitie zijn werd dat uiteraard niet geweigerd. Het zou onbegonnen werk zijn om de foto’s te tellen waarop toeristen op de Grote Markt poseren met agenten.”
“De politiepatrouille op deze foto’s bevond zich - voor alle duidelijkheid - buiten de omheining, dat is belangrijk om te benadrukken”, zegt De Coninck. Dat wil dus zeggen dat de patrouille die lustig op de foto ging met de knappe partychicks niet instond voor de veiligheid op het technofestival aan de Heizel.
“Dat het politiemateriaal voor fotoshoots wordt uitgeleend aan burgers kan uiteraard niet.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties