Inés Sainz zorgt voor opschudding tijdens training Oranje News
Inés Sainz zorgt voor opschudding tijdens training Oranje
News

Inés Sainz zorgt voor opschudding tijdens training Oranje

Applaus op de training van de Nederlandse nationale ploeg in Zuid-Afrika. Niet voor het innoverende kapsel van Dirk Kuyt, wel voor de pronte kont van Inés Sainz. Inés wie? Een meisje dat momenteel in het voetbalwalhalla vertoeft voor TV Azteca. TV wat? Dat doet niet ter zake.

De ballen van de Nederlandse ploeg verdwenen 30 seconden lang niet meer in doel. De camera’s van de persfotografen stopten 30 seconden met flitsen. Oorzaak van de plotse windstilte? Inés Sainz die het trainingscomplex van de Nederlanders kwam binnengelopen in strakke jeans, lederen riem en uitgesneden hemd.

Tel daarbij nog een paar hoge hakken en een assortiment gouden sieraden en u begrijpt waarom de volledige perstribune de handen op elkaar zette. Dat mevrouw naast televisiegezicht spelen ook het model uithangt, verbaast vriend noch vijand.

Het bewijs daarvan? Deze foto’s. Miljaar, als dat genre ooit de Bosuil van R Antwerp FC komt binnengelopen, zal zelfs het beton het begeven. En dat trotseert al sinds 1923 regen, wind en bier. (SF)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties