Jan Verheyen regisseert 'Dossier K.' News
Jan Verheyen regisseert 'Dossier K.'
News

Jan Verheyen regisseert 'Dossier K.'

Niet Erik Van Looy, maar Jan Verheyen regisseert met 'Dossier K.' het langverwachte vervolg op de kaskraker 'De Zaak Alzheimer'. Daarmee vier Verheyen meteen een jubileum, want het is zijn tiende langspeelfilm.

Normaal zou Van Looy zelf het vervolg op zijn meest succesvolle film tot nu regisseren, maar zijn exclusief meerjarencontract met productiehuis Woestijnvis laat dat niet toe. "Ik ben vereerd dat Erik en Eyeworks mij het vertrouwen geven voor de tweede Vincke & Verstuyft-film", aldus Verheyen. "Net als het boek van Jef Geeraerts is het scenario een spannend, episch verhaal over eer en verraad, over morele corruptie en bloedwraak. Alles is er om van 'Dossier K.' een grote, intelligente publieksfilm te maken en een waardige opvolger van 'De Zaak Alzheimer'."

De opnames van 'Dossier K.' gaan van start in maart 2009. De release is gepland op 20 oktober 2009. De film wordt geproduceerd door Peter Bouckaert en Erwin Provoost voor Eyeworks Film & Tv Drama. (SVD)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties