Jennifer Aniston wilt snel Friends-film News
Jennifer Aniston wilt snel Friends-film
News

Jennifer Aniston wilt snel Friends-film

Jennifer Aniston werd jaren geleden wereldbekend in de successerie Friends. Ze nam daar tien seizoenen lang de rol van Rachel voor haar rekening en had na het afvoeren van de serie moeite om serieus genomen te worden in de filmwereld. Nu ze eindelijk komaf gemaakt heeft met haar Rachel-imago wilt de actrice dat er snel een film komt van Friends.

Toen de serie stopgezet werd na tien seizoenen omdat de cast te duur geworden was, werd het even stil rond de zes vrienden. Alleen Aniston wist zich opnieuw op te werken in de filmwereld en ze wilt graag het hele Friends-team opnieuw bij elkaar brengen voor een film. Volgens haar heeft zo’n film een grote kans op slagen gezien het succes van de serie.

Het is volgens Aniston wel nodig om zo snel mogelijk werk te maken van de film. “Ze moeten zich haasten, want anders moet je een oudjes-film maken.” Jennifer wordt binnenkort 40. (KC)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties