Lijsttrekker Anne De Baetzelier op vakantie zonder gsm News
Lijsttrekker Anne De Baetzelier op vakantie zonder gsm
News

Lijsttrekker Anne De Baetzelier op vakantie zonder gsm

Nog een weekje en dan is het zover: politici kunnen weer nagelbijtende de uitslag afwachten van de verkiezingen op 13 juni. Voor de meeste is de stress nu al begonnen en met nog maar enkele dagen te gaan, stijgt de campagnekoorts. Maar niet bij Anne De Baetzelier, lijsttrekker van Lijst Dedecker. Zij vertrok zorgeloos op vakantie, zonder haar gsm nota bene, die bleef achter bij haar woordvoerster. "Ik ontvang al haar oproepen, zodat ik haar agenda kan bijhouden. Ze keert morgen terug en dan wordt het heel druk", klinkt het.

Het is natuurlijk Anne haar goed recht om op vakantie te gaan. Haar reis was al geboekt en de verkiezing waren nu ook niet echt gepland. Maar een kapitein laat zijn schip toch ook niet achter wanneer het zinkende is? Blijkbaar geldt dat niet binnen LDD want daar maken ze helemaal geen probleem van het reisje van hun lijsttrekker voor de Senaat.

“Dat was afgesproken”, reageert Kamerlijsttrekker Piet Deslé. Voor hem was haar afwezigheid overigens niet eens zo erg want daardoor kon hij Annes plaats innemen voor een radioprogramma. U hoeft van De Baetzelier dus niet te vrezen, zij zal u niet komen lastigvallen met campagnepraat. Tenzij u naast haar aan het zwembad ligt, misschien… (HH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties