Madonna en Guy Ritchie zetten scheiding in News
Madonna en Guy Ritchie zetten scheiding in
News

Madonna en Guy Ritchie zetten scheiding in

Het gaat al lange tijd niet goed tussen Guy Ritchie en Madonna, maar scheidingsgeruchten werden altijd ontkend. Gisteren klapte een vriend van het koppel uit de biecht en meldde dat er nu toch een scheiding van zou komen.

Madonna en Ritchie zijn acht jaar getrouwd en probeerden de laatste maanden hun huwelijk te redden. Deze reddingspogingen zijn duidelijk mislukt, het koppel kan de schijn niet langer ophouden.

Adoptie
Een van de redenen voor de scheiding zou de vastberadenheid van Madonna zijn om nog een tweede kindje te adopteren in Afrika. Ritchie is gekant tegen deze beslissing omdat hun huwelijk onder druk kwam te staan naar aanleiding van de adoptie van de Malawese David Banda en hij dat een tweede keer wil vermijden. Madonna wil niet van mening veranderen, dus de spanning is te snijden ten huize Madonna.

Verhuis
Madonna wil de scheiding uitstellen tot na Nieuwjaar, maar Ritchie wil de hele zaak zo snel mogelijk afhandelen. Guy Ritchie zal hoogstwaarschijnlijk verhuizen van het huis van Madonna in Londen naar zijn eigen huis in Wiltshire. Waar hun zonen Rocco (7) en David (2) zullen wonen is nog niet bekend.

Leeftijdsobsessie
Volgens Ritchie leven ze momenteel volledig naast elkaar. Hij is bezig met films terwijl Madonna elk vrij moment in de fitness doorbrengt. Madonna zou vreselijk geobsedeerd zijn door haar leeftijd en wil er alles aan doen om er enkele jaren jonger uit te zien. Dat verklaart meteen waarom ze haar dochter Lourdes na-aapt qua kledingstijl.

Bewogen levenswandel
Madonna heeft doorheen de jaren een groot aantal mannen versleten. We sommen ze eventjes op voor u:

In 1982 ontmoette Madonna Jean-Michel Basquiat. De twee hadden een kortstondige relatie en net zoals de relatie was Basquiat geen lang leven beschoren. Hij overleed in ’88 aan een overdosis.

Een jaar later was er een volgend slachtoffer, Jelly Bean Benitez, een producer. Hij zorgde ervoor dat Madonna haar weg naar de top kon beginnen. Uiteraard was ook op deze relatie de houdbaarheidsdatum snel verstreken.

Volgende naam op het lijstje was Sean Penn, de eerste grote liefde van Madonna. Het koppel trouwde in 1985, enkele maanden na hun eerste ontmoeting. Hun huwelijk hield vier jaar stand.

Tussen 1990 en 1994 versleet Madonna zes mannen. Warren Beatty, Tony Ward, Jose Conseco, Vanilla Ice, Dennis Rodman en Carlos Leon. Geen enkele van deze relaties betekende veel, hoewel ze uit haar relatie met Carlos Leon wel een dochter overhield, Lourdes.

Na Leon leek het eindelijk goed te zitten. Madge leerde in 1999 Guy Ritchie kennen en de vonk sloeg meteen over. De twee kregen in 2000 een zoon Rocco en trouwden in december van dat jaar. Ze adopteerden in 2006 een zoontje David Banda. Toch was het voor Madonna nog niet genoeg. Begin dit jaar doken er roddels op over een vermeende relatie van de diva met baseballspeler Alex Rodriguez. Ritchie en Madonna probeerden hun huwelijk te redden, maar tevergeefs.

Vechtscheiding?
Voorlopig lijkt de scheiding nog rustig te verlopen. Toch staat er veel op het spel. Er moet een akkoord bereikt worden over de kinderen, maar er vallen ook veel huizen en vooral veel geld te verdelen. Madonna zou de echtscheidingsadvocaat van paul McCartney onder de arm genomen hebben om te vermijden dat ze te veel zou moeten inleveren.

Geld is natuurlijk niet het enige. De kinderen van het koppel zullen enorm te lijden hebben onder de breuk. Lourdes is heel hard gehecht aan haar moeder, terwijl Rocco dan weer enorm aan Guy hangt. Hoe dat opgelost zal worden en wie de opvoeding van de tweejarige David Banda voor zijn rekening gaat nemen, valt nog af te wachten.

En wat zegt Kabbalah daarover?

Madonna is al jarenlang een fervent aanhangster van Kabbalah, een religieus filosofisch systeem dat beweert inzicht te geven in de goddelijke natuur. Over relaties laat deze esoterische dogmatiek over God en het universum alvast niks aan de verbeelding over... We vrezen dat Mad Madge na haar (v)echtscheiding wel eens in de ban geslagen zou kunnen worden... "Wie op zoek is naar een echte relatie - eentje met diepgang die streeft naar een blijvende vervulling - moet boven het oppervlakkige staan. Als je de ware zoekt, moet je verder kijken dan het uiterlijk vertoon. Let wel, er moet een zekere aantrekkingskracht zijn en er is absoluut niks mis met goeie seks. Weet echter dat het doel van relaties, spiritueel dan, het creëren van een harmonie in de kosmos is. En hoe doe je dat? Hoe kan seks bijdragen tot een harmonie in de kosmos? Als het je vurige wens is je partner te plezieren en als je beiden bereid bent om te delen en elkaar écht lief te hebben; dat soort relaties genereert positieve energie in de kosmos net als in het huwelijk zelf. Dergelijke eenheid komt ook de kinderen die het op de wereld zet ten goede."

Minnaar
Waar de zogenaamde 'insiders' vandaan blijven komen is ons een raadsel, maar een dergelijk iemand wist ondertussen al aan US Weekly te vertellen dat de verhouding tussen Madonna en Alex Rodriguez op dit moment een hoogtepunt beleefd. De baseballspeler is ondertussen gescheiden van zijn vrouw en wacht naar verluidt vol ongeduld tot de popdiva finaal verlost is van haar man om al zijn romantische duivels te ontbinden. Het koppeltje ging een paar dagen geleden nog samen eten in New York, maar blijft voorlopig discreet over hun relatie. (KC/SVD/BVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties