Madonna heeft paraplu-assistent News
Madonna heeft paraplu-assistent
News

Madonna heeft paraplu-assistent

Toen het tijdens een concert in Noorwegen begon te stortregenen, leek Madonna zich daar niet veel van aan te trekken. Ze zong gewoon door, al werd het haar na een tijdje toch een beetje te nat. Gelukkig kwam iemand een paraplu boven haar hoofd houden.

Zoals het een echte Queen of Pop betaamt, weigerde Madonna haar concert in Noorwegen af te zeggen voor de regen. Ze verscheen op het podium in een regenpak en was duidelijk niet van plan om het optreden in het water te laten vallen. “What’s up with the rain”, riep ze haar fans toe.

Maar uiteindelijk werd het ook voor Madonna een beetje te nat. De fans moesten hun plan trekken en zichzelf zien te beschermen tegen de regen. De zangeres had dan weer een assistent meegebracht om haar droog te houden. Tijdens haar nummer Human Nature dook plots een man naast haar op die haar de hele tijd een paraplu boven het hoofd hield. Alles voor de show! (HH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties