Mag bloot... of toch liever niet? News
Mag bloot... of toch liever niet?
News

Mag bloot... of toch liever niet?

Bloot met een knipoogje: moet kunnen, vinden wij bij Clint. De polls hebben uitgewezen dat drie kwart van de Vlamingen óók voor zo’n knipoog te vinden is en dat doet ons plezier. Maar wie houdt van een kwinkslag, moet ook zichzelf durven relativeren. En dat doen we, met onze nieuwe Clint/VlaanderenStemt-campagne.

De nieuwe affiches die vanaf vandaag worden verspreid, reflecteren - wat ons betreft - het draagvlak voor onze eerste campagne, maar de strijd tussen pro- en contra kan nu echt online losbarsten. Hier kan u uw stem uitbrengen op de vraag of bloot mag… of toch liever niet.

Opgelet: alle knipogen en kwinkslagen ten spijt, is uw stem niet helemaal vrijblijvend. Bij elke stem ‘bloot mag’, voeren wij de daad bij úw woord en onthullen wij een stukje van bovenstaande foto. Omgekeerd bedienen wij u óók op uw wenken: voor elke ‘liever niet’-stem, wordt een extra laagje van deze foto zedig afgedekt.

Oh ja, dan is er nog iets: het heeft geen zin om te proberen het laagje weg te krabben… Dus stemmen maar!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties