Man kan eigen flat niet in omdat Marokkaan weigert te vertrekken News
Man kan eigen flat niet in omdat Marokkaan weigert te vertrekken
News

Man kan eigen flat niet in omdat Marokkaan weigert te vertrekken

Een man die een jaar lang de wereld rondreisde en onlangs naar huis terugkeerde, kan zijn eigen appartement niet meer binnen. Oorzaak van het ongemak? Een Marokkaanse steuntrekker met twee dochters die geen aanstalte maakt om te vertrekken.

Tijdens de rondreis verhuurde Franky Du Caju zijn woonst aan het Sociaal Verhuurkantoor. Maar toen hij - zoals aangekondigd - op 31 maart terugkeerde, kon hij zijn flat niet meer binnen. Daar woonde nog steeds een Marokkaanse steuntrekker met zijn twee dochters.

Het Sociaal Verhuurkantoor had de Marokkaan nochtans ruim op voorhand aangemaand een andere woning te zoeken. De instantie toonde de allochtoon zelfs een tiental andere woningen. Maar geen enkele was spek naar de bek van de steuntrekker.

Die wil naar verluidt alleen vertrekken als hij een woonst met drie slaapkamers voor maximaal 350 euro ter beschikking krijgt. “Ik heb een beslissing van de vrederechter nodig om die man uit mijn eigen huis te krijgen”, laat Du Caju weten. (SF)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties