Mijn Restaurant! Mechelen genomineerd! News
Mijn Restaurant! Mechelen genomineerd!
News

Mijn Restaurant! Mechelen genomineerd!

Jammer maar helaas, de nachtmerrie van Jeroen en Isaura lijkt uit te komen. Uit goede bron vernamen wij namelijk dat morgenavond te zien zal zijn dat het koppel een van de twee genomineerden is in Mijn Restaurant. Wie naast hen op het nominatiebankje mag plaatsnemen blijft voorlopig wel nog een verrassing.

Mechelen was al van bij het begin de gedoodverfde underdog: Peter Goossens en de rest van de jury had hopen kritiek op hen. Het was dus niet echt een verrassing toen we vernamen dat Jeroen en Isaura bij de eerste twee zijn die genomineerd werden. Voorlopig weten we nog niet tegen wie ze het moeten opnemen, maar wij willen nu alvast verhinderen dat de twee jonge zaakvoerders nu al moeten opgeven.

Het koppel heeft zijn vele fans nu meer dan ooit nodig. Wanneer u donderdag naar het programma kijkt, hou dan zeker uw gsm in de aanslag en sms als gek om Jeroen en Isaura in de wedstrijd te houden. Enkel uw massale steun kan hen helpen hun droom alsnog waar te maken. Aan hun naamsbekendheid zal het alvast niet liggen: wij hebben al onze uiterste best gedaan om Kom’af in Vlaanderen meer dan beroemd te maken.

Wil je dat Mechelen open blijft, SMS dan 'Mechelen' naar 6677 (0,75 euro/stem). Uw stem kan tellen om de droom van Jeroen en Isaura te laten uitkomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties