Oprah Winfrey heeft nog drie jaar te leven News
Oprah Winfrey heeft nog drie jaar te leven
News

Oprah Winfrey heeft nog drie jaar te leven

Het gaat blijkbaar niet goed met Oprah Winfrey. De Amerikaanse televisiepresentatrice kampt al haar hele leven met serieus overgewicht, maar nu blijkt dat probleem voort te komen uit een gevaarlijke schildklieraandoening. Als er niet snel iets gedaan wordt, zou ze nog maar drie jaar meer te leven hebben.

Oprah Winfrey staat er niet goed voor. Na jaren diëten werd ze stilaan depressief en besloot dan maar voor de drastische middelen te gaan om te vermageren: plastische chirurgie. Ze wilde een liposuctie en ze zou tegelijk ook enkele andere ingrepen laten uitvoeren. Maar daar beslisten de dokters anders over. Ze stelden na onderzoeken vast dat het overgewicht van Winfrey een dieperliggende oorzaak heeft.

De Amerikaanse presentatrice heeft volgens de dokters een falende schildklier. Dat houdt in dat het vet in haar lichaam amper afgebroken wordt. Daardoor blijft ze steeds verdikken en het zorgt er ook nog eens voor dat ook haar hart in gevaar is. Er moet dan ook dringend iets aan gedaan worden, want volgens de dokters heeft ze op deze manier maar drie jaar meer te leven.

De operatie om haar probleem te verhelpen is echter niet zonder gevaar. Omdat de ingreep in de keel moet gebeuren, kunnen er veel dingen fout lopen. Toch heeft Oprah alle vertrouwen in haar dokters. Ze beseft dat er iets moet veranderen, wil ze nog een tijdje kunnen meegaan. Toch zal ze na de operatie nog steeds moet letten op haar voeding. “Ik ben ertoe veroordeeld om nooit meer lekker te eten. Dus eet ik weer konijnenvoer.” (HH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties