Patricia wil "boter bij de vis" van Ignace News
Patricia wil "boter bij de vis" van Ignace
News

Patricia wil "boter bij de vis" van Ignace

"Ik ben zeer zelfstandig opgevoed en moest als kind al mijn plan zien te trekken. Ik heb tegen Ignace gezegd dat ik, zolang we niet getrouwd zijn, een vast loon wil." Patricia Govaerts (25) laat deze week niks aan de verbeelding over tijdens haar 'eerste sologesprek' in Dag Allemaal.

"Voor Ignace werken betekent een grote aanpassing voor mij, maar ik heb er geen spijt van", gaat ze verder. "Ik deed mijn vorige job nochtans graag. Ik werkte op een bedrijf waar ik de administratie regelde voor transport naar China. Ze lieten mij daar mijn gang gaan en dat vond ik tof. Ik wil niet constant worden gecommandeerd en op de vingers getikt. Dan word ik gek."

"Uiteraard mis ik mijn vroeger werk en mijn ex-collega's, maar ik heb er iets moois voor in de plaats gekregen hé. Ik zorg nu voor de administratie van Ignaces bedrijf. Wel allemaal onder zijn toezicht, want ik voel me nog niet helemaal zeker van mezelf. Ondertussen mag ik de meisjes begeleiden en doe ik daarnaast een beetje vanalles."

"Het wringt soms wel om als koppel samen te werken. Ignace is perfectionistisch en daarom moeilijk om mee samen te werken. Daar ben ik toch van geschrokken. Als er wrijvingen zijn tussen ons, hebben die meestal met het werk te maken. Ik heb ook een sterk karakter, dus het is niet eenvoudig..." (SVD)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties