Patricia ziet Ignace als opperhoofd News
Patricia ziet Ignace als opperhoofd
News

Patricia ziet Ignace als opperhoofd

Ignace Crombé en Patricia Govaerts zijn niet meer uit de media te slaan. In een interview met Het Nieuwsblad geeft Patricia toe dat ze veel ruzie maken.

Wat Patricia Govaerts ziet in een man die dubbel zo oud is als zijzelf is voor velen een grote vraag. Toch lijkt het erop dat de twee zich door de storm aan kritiek niet uit hun lood laten slaan. Crombé maakt zelfs de vergelijking met Carla Bruni en Nicholas Sarkozy, hoewel de enige gelijkenis een jongere vrouw is.

Crombé’s ex-vrouw Miriam kan op geen begrip rekenen van Patricia. Het ligt volgens Patricia alleen maar aan haarzelf dat het tot een scheiding is gekomen. Miriam was al lang op de hoogte van de romance tussen haar echtgenoot en de blonde Miss Mol, maar deed niets om hem terug te winnen. “Een vrouw moet haar man blijven behagen. Hij is het opperhoofd.”, aldus een nederige Govaerts in Het Nieuwsblad.

Dat ze nederig en onderdanig is, geeft Patricia niet toe. Maar de feiten spreken wel voor zich: toen Crombé vroeg om te stoppen met het muziekgroepje waar ze deel van uitmaakte, twijfelde ze geen seconde. “Uitendelijk krijgt hij altijd zijn gelijk.” (KC)

Lees ook:

Video: Ignace Crombé en zijn missen terug in het land

Video: Miss Belgian Beauty de vlucht naar Egypte

Het drama Ignace Crombé

Stiekem gehuwde MBB-finaliste geen probleem voor Crombé

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties