Paul McCartney ontkent slechte relatie met John Lennon News
Paul McCartney ontkent slechte relatie met John Lennon
News

Paul McCartney ontkent slechte relatie met John Lennon

Ex-Beatle Paul McCartney ontkent dat hij en John Lennon niet goed met elkaar overweg konden. De twee zouden regelmatig aanvaringen gehad hebben tijdens het Beatle-tijdperk. Onder andere Yoko Ono zou een bron van frustratie geweest zijn voor McCartney. Die laatste heeft dit nu ontkend.

Lennon en McCartney waren beroemd als schrijversduo van The Beatles. Ze waren in de jaren zestig verantwoordelijk voor tientallen hits van de Britse groep. Naar verluidt raakte de relatie tussen beiden vertroebeld naarmate het succes toenam. In 1970 viel de band uiteen. De verslechterde relatie tussen McCartney en Lennon zou mee aan de basis gelegen hebben van de split.

McCartney zei op de Britse radiozender Radio Times dat sommige woede-uitbarstingen van Lennon te wijten waren aan diens drugsgebruik. "John kraamde zoveel onzin uit die hij niet meende. Ik had nooit echt kritiek op John", aldus McCartney. Volgens Contactmusic zei McCartney dat Lennon ook helemaal niet zo'n moeilijke man was, zoals vaak wordt beweerd: "Hij was juist heel zacht en we hadden veel gemeen". (KC / Belga)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties