Platenfirma zet Jessica Simpson aan de deur News
Platenfirma zet Jessica Simpson aan de deur
News

Platenfirma zet Jessica Simpson aan de deur

Enkele dagen geleden stuurde Jessica Simpson haar kat naar de Academy of Country Music Awards in Las Vegas. Nu blijkt dat haar platenmaatschappij – Sony Nashville – de blondine aan de deur gezet heeft. Is dit het einde van haar prille countrycarrière?

De no-show van Jessica Simpson op de Academy of Country Music Awards heeft kwaad bloed gezet bij de aanwezigen, maar ook bij de platenmaatschappij. Sony Nashville was helemaal niet opgezet met haar gedrag en ook de slechte verkoopcijfers hebben er toe geleid dat ze de Daisy Duke-actrice bedankt hebben voor bewezen diensten.

“Ik ben een countrymeisje. Ik ben opgegroeid in Texas en country zit echt in mijn bloed. Country is eigenlijk het enige waar ik vroeger naar luisterde”, vertelde Simpson vorig jaar toen ze aan haar carrière begon. Nu ze geen platencontract meer heeft, lijkt het er op dat ze een rood kruis mag trekken over haar country-ambities.

Het eerste album van de zangeres was een immense flop met slechts 200.000 verkochte exemplaren. Toch is volgens de woordvoerder van Simpson helemaal geen sprake van een ontslag. “Jessica was uitgeleend aan Sony Nashville voor haar country-album, maar het is niet zo dat ze nu zonder platenfirma zit.” (KC)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties