Playmate haalt uit naar partij die borstencampagne stal News
Playmate haalt uit naar partij die borstencampagne stal
News

Playmate haalt uit naar partij die borstencampagne stal

De Nederlandse lokale partij Sociaal Delfzijl zag wel iets in onze ‘Stemt u links of rechts’-campagne en besloot daarom ze dus maar gewoon over te nemen. Nogal dom natuurlijk want daar kunnen wij én ons bevallige model Meike Schulte, Playmate van het jaar 2007, absoluut niet om lachen.

U kent ze nog wel, de borsten van Meike die vorig jaar het straatbeeld sierden. Deze campagne zorgde voor nogal wat opschudding want er werd zelfs klacht ingediend bij het JEP (jury voor ethische praktijken inzake reclame) omdat sommige mensen vonden dat de affiche denigrerend was voor de vrouw.

Iets waar Meike zich weinig van aantrok en wij natuurlijk nog veel minder. Toen het JEP oordeelde dat de affiche niets te maken had met het onderwerp ervan en de vrouw daardoor herleid werd tot een object hadden we meteen een gepaste reactie klaar. Nieuwe affiches met het opschrift: “We laten ze hangen!”

Nu dacht de Nederlandse partij Sociaal Delfzijl dat ze misschien met Meikes borsten ook wel konden scoren. Ze namen de affiche integraal over en gebruikten ze voor hun eigen lokale verkiezingscampagne. En laat het nu duidelijk zijn dat Meike daar absoluut niet kan om lachen.

“Ik wil absoluut niets te maken hebben met zo’n politiek suffertje die niet eens zijn eigen campagne kan bedenken. Zowel de opdrachtgever, De Vrije Pers, en ik zullen juridische stappen ondernemen en laat duidelijk zijn dat ik hier niets mee te maken heb of wil hebben”, reageerde Meike. Ze zullen er daar in Nederland nog van horen! (HH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties