"Prinses Mathilde aast op erfenis nonkel Henri" News
"Prinses Mathilde aast op erfenis nonkel Henri"
News

"Prinses Mathilde aast op erfenis nonkel Henri"

Als we Raoul d’Udekem d’Acoz mogen geloven, is er helemaal geen sprake van een oprechte familiereünie. Raoul en Henri lagen jaren overhoop met hun broer Patrick, de vader van prinses Mathilde, en werden zelfs niet uitgenodigd op zijn begrafenis. Dat er nu opnieuw toenadering gezocht wordt, vindt Raoul een mooi gebaar, maar hij twijfelt aan het motief van Filip en Mathilde.

Vorige week raakte bekend dat Filip en Mathilde op bezoek waren geweest bij nonkel Henri. De familieruzie sleepte al jaren aan, maar er zou eindelijk een oplossing gevonden zijn. “Het leven is te kort om ruzie te maken”, liet Henri d’Udekem d’Acoz vorige week weten. Hij heeft natuurlijk een punt, maar volgens Raoul zijn er andere redenen voor de U-turn van Filip en Mathilde. De twee zouden azen op de erfenis van nonkel Henri.

Het zijn harde beschuldigingen die Raoul uit aan het adres van zijn nichtje. De kans dat hij kwaad is dat Mathilde nog niet bij hem op de koffie is gekomen, is reëel. “Ik heb nog altijd niets gehoord van Losange. Ik snap dat wel, ik heb vier kinderen, dus mijn geld wordt verdeeld onder hen. Henri heeft geen kinderen, dus ze zullen hem paaien om een graantje te kunnen meepikken.” (KC)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties