Raf Van Brussel staat achter beslissing MBB-petekind News
Raf Van Brussel staat achter beslissing MBB-petekind
News

Raf Van Brussel staat achter beslissing MBB-petekind

Het petekind van zanger Raf Van Brussel, Yoni Mous, werd zaterdag verkozen tot één van de Gouden 12. Hij is zeer blij dat ze het gehaald heeft en blijft ook na de gebeurtenissen van de laatste weken achter Yoni staan.

Raf Van Brussel was wegens eigen verplichtingen niet aanwezig op de verkiezing van De Gouden 12, maar zijn gedachten waren wel bij zijn petekind. Yoni werd uiteindelijk derde van de twaalf, een puike prestatie volgens Van Brussel.

Privésfeer
Raf Van Brussel heeft een eigen mening over de gebeurtenissen rond Crombé, maar wil deze liever voor zichzelf houden. “Zolang Yoni zich amuseert is het goed”, zegt hij. Wel treedt hij Crombé bij wanneer het op het uitsmeren van privé-gebeurtenissen in de pers komt. “Sommige dingen zouden beter in de privésfeer uitgeklaard worden. De pers heeft uiteraard het recht om bepaalde dingen uit te zoeken en naar voor te brengen, maar er zijn in het geval van Crombé waarschijnlijk wel dingen opgeblazen.”

Volharding
Yoni Mous, zijn petekind, laat zich niet uit haar lood slaan. “Ze was in het begin een beetje verlegen, maar nu staat ze er echt. Ze is een sterke kandidate die haar mannetje kan staan. Ze staat boven alle gebeurtenissen, want dat heeft niets met haar engagement en inzet te maken”, aldus de trotse peter. Van Brussel is wel kritisch over de uitspraak van Crombé dat er zaterdag een meisje te veel op het podium stond. “Als organisator moet je eigenlijk boven zo’n uitspraken staan.”

Geen ambitie
Of de MBB-verkiezing zal blijven bestaan weet hij niet en daar wil hij ook geen uitspraken over doen. “Er zijn altijd zo’n verkiezingen geweest en dat zal waarschijnlijk ook zo blijven. Als het Crombé niet is, dan is het wel iemand anders.” Of hij zelf ambitie heeft? “Neen, ik laat zo’n dingen voor mensen die er iets van kennen. Moest het toch zo ver komen, zou ik wel bij mijn vrouw blijven”, voegt hij er met een lach aan toe. (KC)


Lees en bekijk ook

Ignace Crombé slaat keihard terug (figuurlijk en mét video!)
Video: de integrale podiumspeech van MBB-finaliste Ann Persiguero
Kandidate Miss Belgian Beauty vernedert Ignace Crombé

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties