Sarah Jessica Parker rijdt op Belgische fiets News
Sarah Jessica Parker rijdt op Belgische fiets
News

Sarah Jessica Parker rijdt op Belgische fiets

Bij het authentieke Vlaamse fietsmerk Achielle zijn ze best wel trots. Dat mag ook wel want niemand minder dan actrice Sarah Jessica Parker rijdt op een van hun handgemaakte fietsen. En naar verluidt is zij niet de enige beroemdheid die graag op Belgische trappers staat.

Het was een Amerikaanse blogger die de fiets opmerkte aan de gevel van Sarah Jessica Parker. “Achielle, nooit van gehoord, maar het moet wel chic zijn want Sarah Jessica Parker heeft er een”, schreef hij. Iets wat bij het Belgische fietsmerk Achielle als muziek in de oren klonk. Het fietsbedrijfje in Pittem draait overigens op volle toeren om andere sterren te voorzien van een tweewieler.

“Onze dealer in de VS levert aan een winkeltje te midden van de villa’s van beroemdheden. Leonardo DiCaprio is er naar het schijnt kind aan huis”, vertelt Peter Oosterlinck. Samen met zijn broer en zijn vader zet hij het werk van zijn overgrootvader Achiel verder. En met succes, zo blijkt dus. Maar wie wil fietsen zoals de sterren, moet er het prijskaartje wel bijnemen. (HH/Foto: Achielle)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties