Schokkend: negers meppen meisje zomaar in elkaar (Video) News
Schokkend: negers meppen meisje zomaar in elkaar (Video)
News

Schokkend: negers meppen meisje zomaar in elkaar (Video)

Ze wou haar gsm-nummer niet geven, enkel daarom heeft een jonge Parisienne in de buitenwijk Bobigny een harde klap in het aangezicht gekregen. Een andere kompaan schopte haar daarna tegen de grond. De schokkende beelden werden door een medeplichtige vol trots op Facebook geplaatst en doen hun ronde op het internet.

Een blond meisje stapt voorbij een groep negers bij het shoppingcentrum Bobigny 2, vlakbij het metro- en tramstation. Ze wordt er naar haar gsm-nummer gevraagd, wil de jongen daarop vriendelijk afschepen, maar moet een ferme mep incasseren.
Het filmpje werd gisteren door ene ‘BBR Négeu’ op Facebook geplaatst, een jongen wiens roots in het Afrikaanse Mali liggen en die de straten van het Parijse Bobigny onveilig maakt.

Voor zijn vrienden blijkt de kerel echter een ware volksheld, afgaande op de reacties op het wansmakelijke filmpje. “Dat gebeurt er wanneer meisjes hun gsm-nummer niet willen geven, als ze niet willen meewerken. Om je dood te lachen, al te gek, kerels!”

Dat deze jongens zoveel lol hebben in dit zinloze geweld, stemt tot nadenken over de heersende regels in de buitenwijken van Parijs.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties