Sexy fotoshoot in politiecombi: "Zo’n heisa omdat politie ons lift gaf" News
Sexy fotoshoot in politiecombi: "Zo’n heisa omdat politie ons lift gaf"
News

Sexy fotoshoot in politiecombi: "Zo’n heisa omdat politie ons lift gaf"

Wilde grieten, die agenten zo gek krijgen dat ze hun combi laten ombouwen tot een afterclub. Hoe ging dat in zijn werk? We vragen het aan een van de modellen die zaterdagnacht aan de slag gingen met matrak en politieschild. “Onze auto stond nogal ver, wij maakten kennis met enkele politiemensen en kregen een lift van de Brusselse politie. Allemaal heel leuk, maar het was helemaal niet de bedoeling dat het in de pers zou komen.”

De jonge meiden uit het Noorden van het land waren voor een wild feestje afgezakt naar het Atomium. Ze zitten vandaag echter wel met een kater omdat deze onthullende beelden via een ondergrondse schacht op onze site terechtkwamen
“Zo’n heisa, mijn privacy is geschonden. Want wie heeft deze foto’s verspreid? Ze stonden op ons Facebookprofiel, gewoon voor de grap…We hebben misschien hoop en al drie minuutjes in die combi gezeten en veel speciaals is daar niet gebeurd”, aldus de knappe – maar boze - C.Z..

“Ben je dit gesprek aan het opnemen? Want daarvoor moet je me ook toestemming vragen, dat weet je? Zeg mij vanwaar jullie die foto’s hebben!” En dan vliegt de hoorn in de haak, einde gesprek.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties