Sexy ochtend met Gaëlle Six: fotospecial News
Sexy ochtend met Gaëlle Six: fotospecial
News

Sexy ochtend met Gaëlle Six: fotospecial

U was vorig jaar niet weg te branden bij het scherm tijdens Mijn Restaurant! En dat had niets te maken met de cuisson, ene Peter Goossens of de garing van een lamsbout. Laten we gewoon eerlijk zijn: de frisse Gaëlle Six (21) van restaurant Dell’Anno was daar in haar eentje verantwoordelijk voor.

Hoe zij door haar Kortrijkse zaak flaneerde, dat kon u wel smaken. Wij vonden het daarom onze burgerplicht om Gaëlle in de vroege ochtend eens uit te nodigen voor een uitzonderlijk sexy fotoshoot met fotograaf Henk van Cauwenbergh. “Ik heb niets tegen naakt, als het maar stijlvol en subtiel is.”

Gaëlle Six laat zich niet zomaar verleiden tot een fotoshoot, want ze voelt zich na anderhalf jaar aanhoudende media-aandacht nog altijd onzeker. “Het went eigenlijk nooit, hoewel het wel leuk samenwerken was met Henk moet ik me toch altijd ergens overzetten. Ik vind zelf dat ik absoluut niet goed poseer, maar misschien heeft dat wel te maken met het feit dat ik nogal moeilijk en kritisch ben.”

Als we het drie keer heel lief vragen, wil Gaëlle toch wel kwijt wat ze het mooiste vindt aan haar lichaam. “Als ik toch iets moet kiezen, zijn het mijn ogen, daar kan je natuurlijk niet veel aan veranderen (lacht). Al de rest heb je zelf in de hand. Eigenlijk zou ik terug wat moeten sporten, maar door tijdsgebrek lukt dat niet zo goed. Ik ben momenteel aan het studeren en dan blijft er niet veel tijd meer over (Gaëlle volgt communicatiewetenschappen, red).”

Wij wachten vol ongeduld tot Gaëlle terug gaat sporten, want ze zegt niet categoriek ‘neen’ tegen stijlvol naakt. “Ik zie mezelf zeker niet als een babe en wil die stempel niet opgekleefd krijgen”, zegt ze eerst nog. “Het mag toch allemaal wel een beetje subtiel en stijlvol zijn. Of ik ooit nog verder zou gaan? Ik heb helemaal niets tegen naakt, maar ik zie het me nu niet meteen doen. Er zijn misschien later toch mensen die me kunnen overhalen. Wie weet doe ik het ooit wel voor het goede doel.”

Haar relatie liep een tijdje terug op de klippen en ex-vriend Claudio heeft een aanbieding op zak voor een job in New York. “De kans is heel groot dat hij er op in gaat. Hij heeft gouden handen, wat de keuken betreft, en hij zal er zeker geraken.”

Of het ooit nog goedkomt tussen hen is dus uitgesloten? “Wij blijven elkaar steunen in wat we doen, en ik heb geleerd om op voorhand geen zaken uit te sluiten… Ik ben momenteel wel vrijgezel, maar ik kan niet zeggen dat ik veel aanzoeken krijg. Oneerbare voorstellen zijn er nog niet geweest. Door mijn studies leef ik op dit moment uiteraard nogal afgescheiden van de buitenwereld.”
Clint vond dat daar hoogdringend verandering in mocht komen, bij deze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties