Soap Ignace Crombé krijgt vervolg News
Soap Ignace Crombé krijgt vervolg
News

Soap Ignace Crombé krijgt vervolg

Het is even stil geweest bij Ignace Crombé, maar daar is dit weekend verandering in gekomen. Crombé werd vrijdagavond gearresteerd nadat hij zijn vriendin Patricia enkele klappen had verkocht.

Dat Ignace Crombé losse handjes heeft, mocht zijn ex-vrouw Miriam enkele maanden geleden al voelen. Crombé was toen net samen met Patricia en dat kon Miriam niet verkroppen. Ook toen deelde Crombé enkele klappen uit. De politie werd gebeld en moest tussenkomen.

Dit hield Patricia niet tegen de relatie die ze toen al had met Crombé verder te zetten. Toen vrijdagavond een discussie in hun “liefdesnestje” in Stasegem uit de hand liep, maakte Patricia duidelijk dat ze wilde vertrekken. Crombé hield haar hardhandig tegen. Patricia belde een vriendin die ter hulp snelde.

Toen Patricia en haar vriendin het appartement wilden verlaten bleef Crombé zijn razernij verderzetten en beschadigde de auto van de ex-miss Mol. Beide vrouwen trokken naar de politie en legden klacht neer tegen de ‘missmaker’. Crombé werd diezelfde avond in zijn appartement gearresteerd wegens geweldpleging.

Zaterdagmiddag was Crombé weer op vrije voeten en leek er niets gebeurd te zijn. Patricia ontkent dat er iets gebeurd is. (KC)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties