Sportpaleisconcerten Clouseau afgezaagd? News
Sportpaleisconcerten Clouseau afgezaagd?
News

Sportpaleisconcerten Clouseau afgezaagd?

De jarenlange massahysterie rond de sportpaleisconcerten van Clouseau lijkt voorbij. De eerste verkoopcijfers tonen aan dat de aankomende concertreeks 10x10 beduidend minder verkoopt dan de voorbije series optredens. De groep denkt dat de positie van het podium daar voor iets tussen zit.

Gisteren maakte Clouseau bekend dat er een zesde concert bij de 10x10-reeks wordt gevoegd. Dat is voorlopig maar magertjes in vergelijking met vorig jaar. Toen konden de broertjes Wauters nog elf keer het Sportpaleis vullen.

Volgens de Vlaamse groep speelt het podium daarin een niet onbelangrijke rol. Dat staat nu op een totaal andere plaats dan waar het de voorbije jaren stond. Daardoor kunnen er nu per editie tot 2.000 plaatsen meer worden verkocht. Clouseau zou dus met minder edities evenveel mensen kunnen lokken.

Maar ook dat lukt niet helemaal. De voorgaande concertreeksen verkochten gemiddeld 200.000 tickets. In 2008 waren er dat een kleine 150.000 en nu staat de teller nog maar op 75.000. Al gebiedt de eerlijkheid ons te zeggen dat de campagne voor de komende serie optredens nog niet echt van start is gegaan.

Ondertussen kan u zich op de sociale netwerksite Facebook lid maken van de groep De enige Belgen die nog nooit naar Clouseau in het Sportpaleis geweest zijn. Voorlopig telt de groep een kleine 40.000 leden. Misschien dat de Wautersen daar nog een aantal bezoekers uit kunnen rekruteren.

Clouseau 10x10 loopt vanaf 4 december in het Antwerpse Sportpaleis. De ticketprijzen liggen tussen 18 en 36 euro. (GVR)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties