Stiekem gehuwde MBB-finaliste is "geen probleem" voor Crombé News
Stiekem gehuwde MBB-finaliste is "geen probleem" voor Crombé
News

Stiekem gehuwde MBB-finaliste is "geen probleem" voor Crombé

De finalistes van Miss Belgian Beauty zijn nog altijd met zijn negentienen in Egypte. Gisteren kwam aan het licht dat de Brusselse Narmina Huseynova (25) in juni stiekem getrouwd was met de 16 jaar oudere Didier Van de Weghe, terwijl in het MBB-staat dat kandidates ongehuwd moeten zijn. Toch maakt de fel geplaagde organisator Ignace Crombé er geen punt van.

"Het klopt dat ik niks afwist van die trouwpartij", aldus Crombé vandaag in Het Nieuwsblad. "Toen ik het hoorde, heb ik het contract nagelezen en er staat niet in vermeld dat kandidates niet mogen huwen tijdens hun deelname aan MBB. Op het moment dat iemand zich inschrijft voor de preselecties, staat bij de voorwaarden wel 'ongehuwd zijn'. Op het moment dat Narmina dat contract ondertekende was ze nog niet gehuwd, dus is hier absoluut geen sprake van competitievervalsing."

Waarom Narmina dan zo angstvallig haar huwelijk geheim houdt - ze draag zelfs geen trouwring - lijkt niemand te weten. Zelf zegt ze dat ze schrik heeft om haar dure diamanten ring te verliezen in Egypte. "Bovendien vind ik dat een privézaak", aldus de MBB-finaliste. (SVD)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties