Surfer verspreidt vals haai-alarm News
Surfer verspreidt vals haai-alarm
News

Surfer verspreidt vals haai-alarm

Clint Kimmens trok om 7 uur s'morgens al aan de alarmbel. Op facebook meldde hij dat er een haai was gesignaleerd voor het strand van Burleigh Cove aan de Gold Coast, een hotspot voor surfers. Daar zou een haai het been van een surfer hebben afgebeten. "Ik zag net een haai het been afbijten van een surfer. Vreselijk!" Zijn oproep viel niet in dovemansoren, het verhaaltje circuleerde in sneltempo maar de leugen werd even snel ontmaskerd.

De egoïstische surfboy verdedigde zich door te zeggen dat het maar een grapje was. "Echt waar, ik wilde geen aanstoot geven, het was maar om te lachen” beweert hij. "Ik zag op de parking dat er massaal veel volk aan het surfen was en toen wilde ik wat meer plaats voor de pro's. Het is gewoon gevaarlijk voor ons als we voortdurend moeten rekening houden met beginners. Het had dus vooral met veiligheid te maken. Meer was het niet, ik had nooit gedacht dat mijn actie zoveel deining zou veroorzaken. Ik wil me dan ook excuseren als mensen hun tijd verspild hebben door mij." (AVO)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties