Tv-presentatrice Jess Donckers naakt in Playboy? News
Tv-presentatrice Jess Donckers naakt in Playboy?
News

Tv-presentatrice Jess Donckers naakt in Playboy?

Niemand minder dan Jess Donckers staat in februari volgend jaar open en bloot in Playboy. Althans, dat is onze beredeneerde gok. Hoofdredacteur Jan Heemskerk zei vorige week al dat een bekende Vlaamse babe weldra de cover van het naaktblad zou sieren. Wie het was, bleef echter een goed bewaard geheim.

De omschrijving van de Nederlandse hoofdredacteur blonk uit in vaagheid (een Vlaamse blondine die jonger dan 30 is), maar ondertussen draait de geruchtenmolen op volle toeren. Als we het lawaai uit die molen filteren, dan zijn er nogal wat aanwijzingen die in de richting van tv-presentatrice Jess Donckers wijzen.

Jess Donckers is televisiepresentatrice bij een gamingkanaal en tevens het lief van Frank Molnar, het frontfiguur van diezelfde digitale tv-zender. Ze doet modellenwerk en stond al in P-magazine en Ché. Ervaring voor de lens heeft ze, ze mag (langs alle kanten) gezien worden en ze is niet bepaald frigide van nature. Dat blijkt uit de foto’s die werden gemaakt voor de Ché-kalender voor 2007. U leefde toen onder de grond en hebt dat gemist? Geen paniek. Wij halen met veel plezier de beelden nog eens boven.

Maar niet alles is goud wat blinkt. Afgelopen zomer werd het bevallige gezicht van Donckers plots gevoelloos. De blonde babe ging onmiddellijk onder de scanner en daaruit bleek dat ze een gezichtsverlamming had. Rampspoed! Heel de linkerkant van haar bevallige gezicht was bewegingsloos.

Gelukkig is dat ondertussen allemaal verleden tijd en heeft ze zin om haar voor- achter en ondergevel aan Vlaanderen en Nederland te tonen. Iedereen tevreden, behalve Jan Heemskerk. Maar daar gaan wij geen nanoseconde van wakker liggen, beste Jan.

Mevrouw Donckers wil het nieuws (nog) niet bevestigen: "Ik zou het heel tof vinden want ik vind Playboy een heel mooi en stijlvol magazine. Maar ik wacht nog op een telefoontje van Hugh Hefner!”

Hugh Hefner zelf? Dan zal ze nog lang mogen wachten. (SF)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties