Vandaag knuffeldag: win een knuffelende babe News
Vandaag knuffeldag: win een knuffelende babe
News

Vandaag knuffeldag: win een knuffelende babe

Hoezee, iedereen in Vlaanderen knuffelt mee want vandaag is knuffeldag. De bedoeling van het dagje onnozel doen is het knuffelen terug ingeburgerd krijgen. De gebeurtenis vindt voor de tweede maal plaats.

De peter van dit jaar is burgemeester van Kruibeke Antoine Denert. Het meterschap ging dan weer naar weervrouw Sabine Hagedoren. De bedoeling van de dag is mensen opnieuw aan het knuffelen te krijgen. De drijvende krachten achter de knuffeldag raden iedereen dan ook aan om elkaar eens goed vast te nemen.

De eerste editie van de affectierijke dag vond vorig jaar plaats. De actie kon toen op veel belangstelling rekenen van scholen, bedrijven en media. Schrik dus niet als een haveloze zwerver u plots te lijf gaat. Waarschijnlijk wil hij helemaal niet uw kleingeld stelen. Hij wil gewoon dat u hem eens goed vastpakt.

Omdat wij vandaag ook in onze knuffeldag zijn, krijgt elke Clint-fan die vandaag naar onze redactie mailt een foto van een knuffelende babe terug. Onze goede vriend Frank Slaets mag zijn knuffel op de redactie zelf komen halen. (SF)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties