VIDEO Miss Belgian Beauty: de vlucht naar Egypte News
VIDEO Miss Belgian Beauty: de vlucht naar Egypte
News

VIDEO Miss Belgian Beauty: de vlucht naar Egypte

Met 19 zijn ze, de Belgische moeders die hun prille dochters aan de goede zorgen van papa Ignace hebben toevertrouwd voor de vlucht naar Egypte. De groep is vrijdagavond met een vliegtuig van Thomas Cook Airlines vertrokken naar Hurghada voor een reisje met een keihoog Missgehalte.

De groep van Miss Belgian Beauty stond voor inscheping gezellig samen te wachten op de luchthaven van Zaventem, maar van enige gezapigheid was bij de grote Missmaker geen sprake: enthousiaste vragen van de Clintreporter ter plaatste wenste Crombé niet te beantwoorden; zijn vriendin Patricia Govaerts hield het bij enkele nietszeggende plattitudes als daar zijn: 'Wat gebeurd is, is gebeurd' en 'De meisjes zijn nu het belangrijkst; we gaan daar niet meer over praten.'

Gevangenis

Dat de Ignace-girls nu nog slechts met 19 zijn, heeft te maken met het afhaken van Anicée Van Camp, een Waals-Brabantse schone, die volgens Crombé's Patricia verkoos om niet mee te gaan op de vlucht naar Egypte, 'omdat ze de job van haar leven heeft gevonden.' Nog volgens Patricia droomde het meisje er al jaren van om in een gevangenis te werken, en viel een kans daartoe haar onlangs in de Miss-schoot.

Goed gedrild

Wat verder opviel bij het vertrek, was het opvallende nietszeggende commentaar van de meisjes die dezer dagen nog verkiezen mee te vliegen op de door serieuze luchtzakken geteisterde Miss Belgian Beauty-vlucht. Een boel vrouwelijk schoon dus, vrijdag op Zaventem, maar van enig niet door Ignace Crombé voorgekauwd commentaar was helemaal geen sprake. De enige die een beetje uit de toon viel wat dat betreft, was een zekere Kimberley De Plucker, een MBB-schone uit Moerbeke-Waas. Op de vraag wat ze van de hele heisa rond MBB en Ignace Crombé vond, antwoordde ze dat ze geen enkel probleem zag. Kimberley ziet ook geen devaluatiegevaar voor de titel om de hoek loeren, nu de hele organisatie van het MBB-gebeuren toch al weken aan een stuk in opspraak is: "Waarom zou ik ook? Stel dan nog dat het de laatste keer zou zijn; dan ben ik er nog altijd van overtuigd dat het vooral de eerste en de laatste Miss zullen zijn die aan hun titel bekendheid overhouden. Als ik dat hier dus win en ik word de laatste Miss, is dat misschien nog niet eens zo slecht."

Of dat laatste al met mijnheer Crombé is doorgesproken, kon onze reporter niet bevestigd krijgen. Ignace Crombé: "Geen commentaar, mijnheer. Ik heb zelfs het VTM-nieuws afgebeld!" (SVD/BVH)

Bekijk ook: de fotospecial van het vertrek op zaventem

Lees ook:

Komt Ignace Crombé in financiële ademnood?

Moeder Crombé op rand van depressie

Ignace Crombé nachtje in de cel na ruzie met vriendin

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties