Vitalski wordt papa News
Vitalski wordt papa
News

Vitalski wordt papa

Groot nieuws want de rebelse Vitalski lijkt eindelijk rust te hebben gevonden. Over enkele maanden wordt de man namelijk papa en dat mag iedereen weten. Zijn vriendin is ondertussen zeven weken zwanger maar het koppel kan nu al bijna niet meer wachten tot hun eerste spruit geboren wordt.

Vitalski komt meestal in de media als hij nog eens een stunt uitgehaald heeft maar nu heeft hij heel ander nieuws. Samen met zijn vriendin Saskia verwacht hij namelijk een eerste nakomeling. “Een bezegeling van ons liefdesgeluk”, vertelt hij in een Vlaams magazine. De twee zijn door het dolle heen en denken zelfs al aan babynamen.

En met de komst van de baby lijkt de rebel eindelijk ook rust te hebben gevonden. Hij heeft zijn turbulente leven achter zich gelaten om zich volledig aan het vaderschap te kunnen wijden. Toch moet zijn vriendin het voorlopig nog vaak zonder hem stellen door zijn optredens maar na de geboorte is hij van plan om zich helemaal aan zijn gezin te wijden. De wonderen zijn de wereld nog niet uit! (HH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties