Vriendje Jamie Lynn Spears gearresteerd na auto-ongeluk News
Vriendje Jamie Lynn Spears gearresteerd na auto-ongeluk
News

Vriendje Jamie Lynn Spears gearresteerd na auto-ongeluk

Het vriendje van Jamie Lynn Spears – en de vader van haar kind – is afgelopen weekend gearresteerd nadat hij betrokken was bij een auto-ongeluk. Casey Aldridge verloor de controle over het stuur en de auto raakte van de weg. Verschillende inzittenden raakten gewond.

De 19-jarige Aldridge reed met een vijftal passagiers op de LA606 in Louisiana toen hij de controle over het stuur verloor. De oorzaak van het ongeval is niet bekend, maar er waren volgens de politie geen andere voertuigen betrokken. De auto raakte van de weg en begon te tollen. Verschillende inzittenden raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis gebracht worden.

Ook Casey Aldridge raakte zwaargewond in het accident. Hij ligt nu in het ziekenhuis met een schedelbreuk en zou naar verluidt nog regelmatig het bewustzijn verliezen. “Het is ernstig, maar niet zo ernstig als we eerst dachten. Jamie Lynn is ongelooflijk ongerust over de toestand van haar vriend. Ze ziet hem echt heel graag”, vertelt een vriend van het koppel.

Aldridge ligt dan wel in het ziekenhuis, hij werd door de politie meteen onder toezicht geplaatst en wordt beschuldigd van onverantwoord rijgedrag met een gemotoriseerd voertuig – een misdrijf in de Verenigde Staten. Hij zal zich voor de rechter moeten verantwoorden als hij uit het ziekenhuis ontslagen wordt. (KC)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties