WIN! Een nieuwe verbrijzelde iPhone 4 (Video) News
WIN! Een nieuwe verbrijzelde iPhone 4 (Video)
News

WIN! Een nieuwe verbrijzelde iPhone 4 (Video)

Als Clint iets weggeeft, kan u er gif op innemen dat het om een uniek exemplaar gaat. Wij hebben daarom een fonkelnieuwe iPhone 4 op onze testbank gelegd. Doen we iets, dan doen we dat grondig, dus bleef er na die sessie enkel nog gruis over van het kersverse hebbeding van Apple. Juist, de nieuwe iPhone kwam fijngemalen uit de blender. “Wat hebt u gedaan!? In een mixer! Dan krijgt u zeker last met Apple”, aldus Patty van verdeler Mobistar. Wie kans wil maken op dit exclusieve exemplaar kruipt dus maar best heel diep in zijn creatieve brein.

Om als een van de eersten in België de iPhone in handen te krijgen, hebben wij heel veel over. We kropen – volledig tegen onze natuur in - zelfs schandalig vroeg uit bed en reden naar Hasselt. Daar gingen we net als de plaatselijke gevangenisbewaarder, belwaardezoeker en Apple-freak in de rij staan om het allernieuwste snufje aan de haak te slaan. We wilden er natuurlijk niet gewoon mee bellen, chatten, surfen of pronken op een trendy terras.

Om aan te tonen dat we het ding wel degelijk door de blender haalden, illustreren we nog dat het nieuwe snufje op deze iPhone – facetime – wel degelijk werkt. En nog: om alle speculaties over trucage de wereld uit te helpen, lieten we de camera het hele verbrijzelingsproces gewoon doorfilmen. Het duurde maar luttele seconden voor de iPhone 4 tot gruis was herleid. Hop, klaar. De hoogtechnologische bereiding deponeerden we vervolgens terug netjes in het doosje van Apple.

Bij verdeler Mobistar kunnen ze hoegenaamd niet lachen met dit experiment. “U schrijft hier helemaal niets over, wij geven geen commentaar, helemaal niets”, klonk het ontstemd.
Wie deze iPhone wil winnen, moet wel origineel uit de hoek komen. De opdracht: maak een sexy foto van uw vrouw, vriendin of minnares die aan de slag is met de iPhone en stuur die naar info@clint.be. Succes!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties