Zoon (16) klaagt moeder aan voor hacken Facebook News
Zoon (16) klaagt moeder aan voor hacken Facebook
News

Zoon (16) klaagt moeder aan voor hacken Facebook

Sommige ouders vallen hun kinderen lastig via Facebook, een Amerikaanse moeder ging nog een stapje verder en hackte de Facebook-pagina van zoonlief. Het hoeft niet gezegd dat die laatste daar niet om kon lachen, hij diende prompt een klacht in tegen zijn eigen moeder.

De moeder zou de pagina van haar zestienjarige zoon op de socialenetwerksite Facebook gehackt hebben en vervolgens lasterlijke opmerkingen op zijn wall achtergelaten hebben. De melkmuil kon er absoluut niet om lachen en heeft zijn moeder aangeklaagd.

De Amerikaanse Denise New uit Arkansas ontkent de beschuldigingen. Volgens haar liet haar zoon zijn Facebook-pagina openstaan op zijn computer. Ze voelde zich geroepen om in te grijpen omdat er volgens haar bezwarende informatie voor zoonlief op de pagina stond. Zo stond er onder andere te lezen dat hij uit liefdesverdriet 's nachts met de auto aan meer dan 150 km/uur over de weg gescheurd had.

Nadat de vrouw lenteschoonmaak had gehouden op de Facebook-pagina zou ze ook de paswoorden veranderd hebben. Denise is niet van plan zich zomaar neer te leggen bij de beschuldigingen en zal zich met alle mogelijke middelen verdedigen. Ze stelt dat ze volledig binnen haar wettelijke rechten als ouder is gebleven. De snotneus is zo boos op zijn moeder dat hij momenteel bij zijn grootmoeder woont. (TDC)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties