Zus Britney Spears dumpt vader van kind News
Zus Britney Spears dumpt vader van kind
News

Zus Britney Spears dumpt vader van kind

Het was al eerder duidelijk dat de relatie van Jamie Lynn Spears en Casey Aldridge geen lang leven beschoren was maar nu heeft het koppel er definitief een punt achter gezet. De twee haalden wereldwijd de pers toen Jamie Lynn op haar zestiende zwanger bleek te zijn. De zus van de popster zou al een ander vriendje aan de haak hebben geslagen.

Volgens vrienden van het koppel was Jamie Lynn het beu dat Casey maar niet volwassen werd. Sinds de komst van hun dochtertje was zij dat immers wel en zijn kinderachtige gedrag zorgde vaak voor spanningen ten huize Spears. Zo erg zelfs dat ze nu dus uit elkaar zijn.

De zus van Britney trok enkele weken al geleden al uit het huis dat ze betrok met haar vriendje. Lang heeft ze echter niet getreurd want naar verluidt heeft ze al een andere vriend. Ze wordt vaak gespot in het gezelschap van de 28-jarige miljonair James Watson. Of hij de oorzaak is van de breuk is niet duidelijk. (HH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties