Gehandicapte vrouw bekijkt vissen met duikrolstoel (video)

Sommige mensen die een handicap krijgen, leggen zich neer bij de situatie. Toch zijn er doorbijters en de Britse Sue Austin is er zeker één van. Ze laat zich niet tegenhouden door iets triviaals als – zeg maar – een levensgroot aquarium. Susan Austin is een performance-artiest uit Zuidwest-Engeland die maar al te graag wil […]

Sommige mensen die een handicap krijgen, leggen zich neer bij de situatie. Toch zijn er doorbijters en de Britse Sue Austin is er zeker één van. Ze laat zich niet tegenhouden door iets triviaals als – zeg maar – een levensgroot aquarium.

Susan Austin is een performance-artiest uit Zuidwest-Engeland die maar al te graag wil laten zien dat ze meer is dan alleen maar een gehandicapte vrouw. Daarom voert ze al enkele jaren acties uit om mensen bewust te maken van de talenten die fysiek gehandicapte mensen hebben.

Austin is sinds 1996 gehandicapt maar wist desondanks een rolstoel te ontwerpen waarmee ze zich onder water kan voortbewegen. De demonstratie die ze vanaf nu tot 9 september in enkele Britse aquaria geeft, levert uitzonderlijke HD-beelden op die je hieronder kan bekijken (AN):

Reacties

wpDiscuz