Leraar krijgt stripact cadeau van leerlingen (video)

02/05/2012 - 16:45

Nederland is geschokt door controversiële videobeelden waarop te zien is hoe een leraar geniet van een stevige striptease. Neen, zelfs dát kan blijkbaar al niet meer op school...
Een kolderdag. Nooit van gehoord, maar het schijnt de laatste dag van de examens te zijn bij onze bovenburen. Reden genoeg voor een dik feest dus. Toch zijn heel wat scholen daar niet mee opgezet en laten ze het feest niet meer toe in de schoolgebouwen. Reden genoeg om net wél in de schoolgebouwen te feesten en daarom nodigden de leerlingen van het vijfde jaar in PCC Blekerskade te Alkmaar een stripper uit. Die mocht zich naar behoeven laten gaan en wiskundeleraar Kees (geen flauw idee, maar de kans is relatief groot dat we zijn naam juist hebben) de verwenbeurt van zijn leven geven.

Een schreeuwende massa leerlingen keurde het tafereel helemaal goed, maar het schoolbestuur en even later ook de ouders van de leerlingen vonden het er los over gaan. “De onverwachte kolderdagactie van donderdag 26 april jl. werd niet gewaardeerd door docenten en schoolleiding en om die reden is een brief naar de ouders van onze school verzonden. Ongetwijfeld was de actie ludiek bedoeld, maar leerlingen kunnen de consequenties van dit soort wilde acties niet altijd overzien. Wij verontschuldigen ons hiervoor”, klonk het op de website van de school.

Wij zijn van mening dat zoiets absoluut moet kunnen. Dit is hoogstwaarschijnlijk de eerste les biologie waarbij elke gezonde, mannelijke leerling van begin tot einde aandachtig bleef. Just saying. (KDN) 

PS: Zet uw geluid zo zacht mogelijk, want er is er ééntje bij die zijn toeter niet onder controle kan houden...

Facebook comments