Nog heel wat grappige fouten in demo FIFA 12 (video)

Elk jaar proberen de ontwikkelaars van FIFA het spel naar een hoger niveau te tillen. In FIFA 12 wordt het fysieke contact tussen spelers bijvoorbeeld weer heel wat realistischer door de introductie van een ‘impact engine’. Helaas stond die ‘engine’ nog niet helemaal op scherp in de demo.In de nieuwe editie van het spel zullen […]

Elk jaar proberen de ontwikkelaars van FIFA het spel naar een hoger niveau te tillen. In FIFA 12 wordt het fysieke contact tussen spelers bijvoorbeeld weer heel wat realistischer door de introductie van een ‘impact engine’. Helaas stond die ‘engine’ nog niet helemaal op scherp in de demo.
In de nieuwe editie van het spel zullen spelers dus steeds anders vallen, afhankelijk van waar ze worden geraakt. Ze zullen ook geen vaart verliezen bij bepaalde contacten. In het verlengde daarvan liggen de blessures. De engine registreert welk lichaamsdeel geraakt wordt bij een contact en zorgt zo voor realistischer blessureleed. De ‘impact engine’ is dus een grote stap voorwaarts, alleen waren er in de demoversie nog enkele probleempjes mee.

Het leverde hilarische replays op. Let ook op de val van komediant Busquets, die in vergelijking met de andere eigenlijk nog helemaal zo onrealistisch niet is!

Zo moet het wel:

Reacties

wpDiscuz