Rus maakt gruwelijke salto na moto-ongeval (video)

Meng wat vodka met een natte snelweg en een zotte Rus op een motor en je krijgt de gruwelijke beelden die je hier kan zien. Van de motormuizen hebben we al veel stunts op Clint zien passeren. Dat gaat van waaghalzen die tegen 250 kilometer per uur over het asfalt flitsen tot een Russisch koppeltje […]

Meng wat vodka met een natte snelweg en een zotte Rus op een motor en je krijgt de gruwelijke beelden die je hier kan zien.

Van de motormuizen hebben we al veel stunts op Clint zien passeren. Dat gaat van waaghalzen die tegen 250 kilometer per uur over het asfalt flitsen tot een Russisch koppeltje dat wild seksend op een motor over de autosnelweg reed.

En bij die ongetwijfeld beruchte rij video’s komt de Russische beer in de onderstaande video. Onder invloed van een flinke slok wodka en een spekglad wegdek weet de Rus niet meer te remmen voor de witte auto op de meest linkse rijstrook. Dan krijg je een gruwelijke salto zoals je hieronder kan zien. Volgens de auteur van de video heeft de biker het overleefd, al moet je ons niet vragen hoe… (AN):

Reacties

wpDiscuz