Schokkend: festivalganger speelt voor toilet (video)

Misschien heeft u wel gehoord van onze kakmadam, de dame die haar boodschap écht niet meer kon ophouden en het Tomorrowland-terrein ter plaatse bemestte. Wel, blijkbaar bestaat er ook een pismadam, om ongeveer dezelfde redenen.V Festival is een lekker festivalletje in Engeland alwaar een hoop muziekfanaten, pubers en marginalia twee dagen onder één denkbeeldig dak […]

Misschien heeft u wel gehoord van onze kakmadam, de dame die haar boodschap écht niet meer kon ophouden en het Tomorrowland-terrein ter plaatse bemestte. Wel, blijkbaar bestaat er ook een pismadam, om ongeveer dezelfde redenen.
V Festival is een lekker festivalletje in Engeland alwaar een hoop muziekfanaten, pubers en marginalia twee dagen onder één denkbeeldig dak leven. Combineer laatstgenoemde categorie met een overdosis alcohol en u beseft dat het er wel eens lelijk kan huishouden. En ja hoor, terwijl onze kakmadam haar lichaamsafval zonder omweg dropte, dacht een andere, Engelse versie krak hetzelfde, zij het dan de meer vloeibare afvalsvorm. Maar om het plaatje compleet te maken, komt er op het moment van lossen een blootgeborste zatlap koekoek zeggen onder mevrouw haar schoon benen. Klinkt inderdaad als een horrorfilm. Vandaar ook liefst 16+.

Reacties

wpDiscuz