Snotneus crasht met de M3 van zijn papa (video)

Dit filmpje werd op de dag dat het gepost werd al meer dan een half miljoen keer bekeken: een 19-jarige knaap die de Bimmer van zijn vader volledig aan gort rijdt.Lijdend voorwerp van de dag: een witte BMW M3 model E46, 343 driftige paarden op de achterwielen en van nul naar de honderd in 5,2 […]

Dit filmpje werd op de dag dat het gepost werd al meer dan een half miljoen keer bekeken: een 19-jarige knaap die de Bimmer van zijn vader volledig aan gort rijdt.

Lijdend voorwerp van de dag: een witte BMW M3 model E46, 343 driftige paarden op de achterwielen en van nul naar de honderd in 5,2 seconden.

Op een bochtige weg met veel niveauverschil en waar om die reden de maximumsnelheid 25 mijl per uur (40 km/u) is, doet de hoofdrolspeler Need For Speed maar dan in het echt en met een cameraatje tegen de zijkant van de Duitse bolide.

Alles gaat goed, tot het fout gaat: na een bergop gaat het weer bergop én wijkt de weg licht naar links. De jongen stuurt de bocht wel in, maar de voorwielen, die blijken geen grond meer te raken en de wagen gaat rechtdoor, helemaal de rotsen in.

De verklaring van de negentienjarige bestuurder is dan ook: “Het gebeurde bij South Mountain park in Phoenix AZ. Een vriend en ik waren wat plezier aan het maken tot ik een nogal bedrieglijke bocht verkeerdelijk had ingeschat. Er waren geen gewonden, maar de auto was wel helemaal perte-totale.”

Hoe zijn vader op het perte-totaleke reageerde is niet bekend. Een M3 van eind jaren negentig – begin 2000 kost natuurlijk geen stukken van mensen meer, maar toch is het zonde… (SL)

Reacties

wpDiscuz