Verstrooide man vindt vliegende sleutelhanger uit (video)

Men neme vele Duvels, een paar flessen wodka en een grote hoeveelheid goesting. Dat is vaak het recept om in een godvergeten gat te belanden en je sleutels te verliezen. Voor dat scenario heeft een handige Amerikaan met wat brains een vliegende sleutelhanger ontworpen. Het ding heet een Keycopter en kan op afstand worden bestuurd […]

Men neme vele Duvels, een paar flessen wodka en een grote hoeveelheid goesting. Dat is vaak het recept om in een godvergeten gat te belanden en je sleutels te verliezen. Voor dat scenario heeft een handige Amerikaan met wat brains een vliegende sleutelhanger ontworpen.

Het ding heet een Keycopter en kan op afstand worden bestuurd met een iPhone. Volgens de uitvinder bestaat de vliegende sleutelhanger uit Kevlar, een versterkte nylonstof, en een viertal computerventilatoren. De uitvinder van dit kleinood, Michael Wallis, zegt dat hij dit product commercieel wil ontwikkelen en daarom heeft hij al een filmpje gemaakt. Daarin kan je ook meteen zien wat het nadeel is van zo’n Keycopter… We hebben onze twijfels over het potentieel van het ding… (AN):

Reacties

wpDiscuz