Wie doet het beter dan deze aandachtstrut? (video)

Om de dame in het filmpje te overtreffen heb je wel wat centen nodig: een huurauto van 19.000 euro per dag en 500 euro fooi voor niks: dat is, nu ja, niet niks.Volgens de uploader van het filmpje, gaat het om een Bugatti Veyron die gehuurd werd bij AAA Luxury & Sport Car Rental en […]

Om de dame in het filmpje te overtreffen heb je wel wat centen nodig: een huurauto van 19.000 euro per dag en 500 euro fooi voor niks: dat is, nu ja, niet niks.

Volgens de uploader van het filmpje, gaat het om een Bugatti Veyron die gehuurd werd bij AAA Luxury & Sport Car Rental en dat blijkt te kloppen: zie foto onder. De verhuurfirma zit in Saint-Tropez en de beelden werden gemaakt voor een hotel in Monaco, waar overigens nog meer superbakken stonden. De dames in kwestie zijn alvast geen bekenden. Arabische rijkeluiskindjes misschien? Al ziet de dame die de wagen bestuurt (en overigens blijkbaar over een mooi kontje beschikt) er meer Slavisch uit, dus zullen het meer Russische rijkeluiskindjes zijn.

Maar rijk of niet: 19.000 euro per dag voor een auto die je dan minstens een week lang moet huren (is 133.000 euro), dat vinden we veel geld. 500 euro fooi voor iemand die wat parkeerinstructies geeft, dat vinden we ook veel geld.

Daarbij komt nog: een auto huren met 1.001 pk en die de 0 naar 100 doet in 2,5 seconden om vervolgens tegen twintig per uur mee door Monaco te knotsen, is dat niet een beetje idioot? Maar langs de andere kant ben je natuurlijk wel beter voorzichtig, want een botske doen kost geld. 100.000 euro franchise, zoals u onderaan kunt zien. (SL)

Reacties

wpDiscuz