10-jarige Japanner is ‘nieuwe Messi’ (video)

Er heeft alweer een nieuw voetbalwondertje de rangen van FC Barcelona versterkt. Takefusa Kubo is pas tien jaar oud, maar het Japanse jongetje maakt nu al indruk op de hele voetbalwereld.Kubo is de eerste Japanner ooit bij de Spaanse landskampioen. Scouts van Barça zagen hem aan het werk op een talentendag in Yokohama en waren […]

Er heeft alweer een nieuw voetbalwondertje de rangen van FC Barcelona versterkt. Takefusa Kubo is pas tien jaar oud, maar het Japanse jongetje maakt nu al indruk op de hele voetbalwereld.
Kubo is de eerste Japanner ooit bij de Spaanse landskampioen. Scouts van Barça zagen hem aan het werk op een talentendag in Yokohama en waren meteen verkocht. De dribbels die hij nu al doet, kunnen gerust tippen aan die van ‘Jefke’ Delen of Koen Daerden.

Kubo mocht dan ook meteen naar een voetbalschool van Barcelona in zijn eigen land, maar ondertussen kwam hij al met zijn moeder naar Catalonië, wat zeer uitzonderlijk is op zo’n jonge leeftijd. Het Japanse wonderkind speelde ook al een toernooi in ons land en werd daar prompt verkozen tot beste speler. (JL)

Bekijk hier de beelden van de nieuwe Messi:

Reacties

wpDiscuz