10-jarige Thaibokser die 'wonderkind' wordt genoemd, wint gigantische prijzenpot Sport
10-jarige Thaibokser die 'wonderkind' wordt genoemd, wint gigantische prijzenpot
Sport

10-jarige Thaibokser die 'wonderkind' wordt genoemd, wint gigantische prijzenpot

Wie de naam en voornaam van de 10-jarige Thaibokser Yodpetchek UFAboomdeksian tien keer snel na elkaar kan uitspreken zonder daarbij zijn of haar tong in een knoop te draaien, krijgt van ons een welverdiend applaus. En zo’n applaus kreeg je weet wel wie ook na zijn laatste kamp, maar daar bleef het niet bij…

De 10-jarige vechtkampioen sleepte een gigantische prijzenpot binnen nadat hij zijn gevecht tegen ene Jakkrit YutSurat won in het Siam Omnoi Stadium. Die prijzenpot bedroeg maar liefst 4 miljoen Thaise baht, oftewel 113.000 euro. Niet slecht voor een jongen van 10, die wel wordt bestempeld als een ‘wonderkind’.

Bovenop die 113.000 euro kreeg Yodpetchek ook nog eens een extra bonus van ongeveer 5.400 euro. Natuurlijk was de jongen helemaal van de kaart na het gevecht en was hij overmand door emoties. Je zou voor minder. Hieronder vinden jullie de beelden van de kamp.


(Bron: Gewoon Voor Hem)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties