1200 Antwerpsupporters én spelers bouwen feestje in Nottingham (video) Sport
1200 Antwerpsupporters én spelers bouwen feestje in Nottingham (video)
Sport

1200 Antwerpsupporters én spelers bouwen feestje in Nottingham (video)

Zo, supporters van Anderlecht, Club Brugge, Standard, Gent en Genk. Dát is liefde voor je team.
Je hebt oefenwedstrijden en je hebt ... oefenwedstrijden van de Great Old. Traditiegetrouw trok tweedeklasser R Antwerp FC het kanaal over om een oefenmatchke af te werken. Veroverden vorig jaar een kleine 800 roodwitte fans Birmingham, was het nu aan Robin Hood-town Nottingham om een roodwitte invasie te trotseren. Een uitzinnig feestvak aan Antwerpsupporters zag hun club - die voor deze gelegenheid in het groengeel speelde - verdiend 2-2 gelijk spelen op Engelse bodem. Niks meer of minder dan lof was hun deel van zowel lokale coppers, thuissupporters als sportieve tegenstander.

Wie dacht onlangs ook weer dat het Antwerpse voetbal dood was? R Antwerp FC trekt meer uitsupporters voor een oefenmatchke op buitenlandse bodem dan de grote vijf (Anderlecht, Club Brugge, Standard, Gent, Genk) van het voetbal samen op buitenlandse oefenstage lokt. Net geen 1200 sinjoren zagen dat stamnummer 1 klaar is voor het komende seizoen, populairder dan ooit .. Is de reus eindelijk klaar om te ontwaken? Let's go fucking mental.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties