22 kg verschil! Conor McGregor vergelijkt zijn nieuwe gespierde lichaam tegenover 2015 (foto's) Sport
22 kg verschil! Conor McGregor vergelijkt zijn nieuwe gespierde lichaam tegenover 2015 (foto's)
Sport

22 kg verschil! Conor McGregor vergelijkt zijn nieuwe gespierde lichaam tegenover 2015 (foto's)

In juli van vorig jaar liep Conor McGregor tijdens een UFC-gevecht een gruwelijke beenblessure op en brak hij zijn enkel. Sindsdien vragen fans zich af of die nederlaag tegen Dustin Poirier het einde van de MMA-carrière van “The Notorious MMA” betekende. Dat is voor Conor absoluut niet het geval blijkbaar. Hij is niet bepaald blijven stil zitten het afgelopen jaar.

McGregor weegt nu 22 kg meer dan in 2015

Zo was Conor vroeger een magere, lenige vechter. Hij woog toen amper 65 kg toen hij de ring in stapte, maar nu lijkt hij meer en meer te evolueren richting een halve bodybuilder. Hij heeft overduidelijk een meer gespierd bovenlichaam en dat toonde hij ook op Instagram gisteren nogmaals. In een nieuwe foto vergeleek hij zijn lichaam uit 2015 en 2017 met dat van vandaag de dag. Een gigantisch verschil.

Aangezien hij enkel maar aan het bulken lijkt te zijn en vooral extra spieren aan het kweken is, weegt McGregor tegenwoordig al zo'n 87 kg naar eigen zeggen. Als McGregor effectief een comeback maakt dit jaar, is het afwachten of zijn nieuwe lichaamsbouw een grote impact zal hebben op zijn gevechtsstijl. Stiekem hopen we allemaal dat hij opnieuw het niveau van zijn gloriejaren kan bereiken.

Momenteel kan hij dus niet echt meedoen bij de lichtgewichten, daar weegt hij nu nog 10 kg teveel voor. Hij valt met zijn huidige gewicht momenteel in de middengewichtklasse. Een categorie waar McGregor nog nooit in heeft gevochten. Nochtans zou de Ier terug in de welterweight klasse willen meedoen bij zijn onvermijdelijke comeback.

Daarvoor zal hij dus nog wel stevig wat kilo's voor moeten afvallen. Al bewees hij in het verleden al dat hij een gewichtskameleon is en makkelijk kilo's kan bijkomen en kwijtspelen indien nodig.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties