3 Belgen lachen in geniaal filmpje met Engelsen die overtuigd waren dat ze het WK zouden winnen

It’s not coming home

De Engelsen waren bijna 100% zeker dat ze het WK zouden winnen. Echter dat Kroatië daar anders over. Tijd voor drie Belgen om daar een liedje en bijpassende video over te maken. Best goed gevonden.

A Little Message From Belgium To England. Met Pieterjan Marchand Ruben Vh Pjotr Wolfs

Posted by Jeff Bronder on Friday, July 13, 2018

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
PAL

Hoe arrogant kan je zijn terwijl de meeste Belgen hetzelfde dachten van de Rode Duivels. Wat een slechte verliezer zijn wij, djeezes …

Tiffentop

Er is een verschil tussen arrogantie en dit PAL… misschien eerst het filmpje kijken en dan pas reageren?
Er staat gewoon dat ze niet verder dan ons zijn geraakt, en dat wij niet de makkelijke weg hebben genomen…

PAL

Heb het filmpje wel degelijk bekeken en het blijft arrogant. Wij zijn slechte verliezers net zoals al dat gezeik tegenover de Fransen, enkel omdat wij niet goed genoeg waren om hun defensief plan te breken.

Tiffentop
Wat is hier dan arrogant aan? Waar zijn ze arrogant? Ze zingen zelf dat wij de beker ook niet meenemen… als je het filmpje hebt gezien, mét geluid, dan raad ik je aan om de tekst eens te laten vertalen door iemand die wel engels kent 😉. Er is ook een klein verschilletje tussen arrogantie en wat plezier maken he. Gezeik over de fransen is er idd, zij hebben de match op hun manier gespeeld, daar heb ik geen probleem mee. Wel met het onsportieve gedrag van sommige fransen die een serieuze domper op de wedstrijd heeft gezet (gele kaart… Lees meer »
Den Deze

Deze parodie klaagt gewoon het angsthazenvoetbal aan dat we van elke topfavoriet hebben moeten aangluren dit jaar. Rekenen in de poulefase, de bus parkeren en alles op stilstaande fases en 2-3 countermogelijkheden zetten. En dan heb ik het nog niet over het irritante tijdwinnen gehad… Hoog tijd om het systeem te herbekijken, zeker nu ze een WK met 48 landen willen organiseren. Alles terug in de pot en opnieuw loten na de poules, direct geel na spelbederf en elke coach per helft éénmaal de kans geven om een VAR analyse te eisen bij een betwistbare fase.

wpDiscuz