3 miljoen views! 'Meest pikante doelpuntviering ooit' van Spaanse voetbalclub gaat helemaal viraal Sport
3 miljoen views! 'Meest pikante doelpuntviering ooit' van Spaanse voetbalclub gaat helemaal viraal
Sport

3 miljoen views! 'Meest pikante doelpuntviering ooit' van Spaanse voetbalclub gaat helemaal viraal

Of je het nu leuk vindt of niet, we zitten tot onze knieën in het tijdperk van de 'bijzondere' doelpuntenvieringen in het voetbal en soms kan het blijkbaar zelfs een omstreden onderwerp zijn. De dagen van de beleefde handdruk of een high five en een snel "Goed gespeeld" zijn naar de geschiedenisboeken verbannen. Rugwaartse salto's en andere buitelingen zijn zo 1994, en laten we niet eens beginnen over die spelers die weigeren te vieren tegen hun voormalige clubs.

Het is 2023 en iedereen weet dat de social media-managers van alle teams zich in de viering moeten mengen om zoveel mogelijk kijkers en likes te verzamelen. De Spaanse club C.D. Guadalajara uit de vierde klasse is er op een verbazingwekkende manier in geslaagd om precies dat te doen. Deze afdeling van het Spaanse voetbal heeft niet al teveel volgers buiten hun eigen land. Echter, met één bepaalde vieringsvideo hebben ze waarschijnlijk een volledig nieuwe fanbasis verzameld.

3 miljoen views! 'Meest pikante doelpuntviering ooit' van Spaanse voetbalclub gaat helemaal viraal

'Pikante' video (?)

Ze deden dit door een bijzondere feestvideo te uploaden van hun spelverdeler Francisco Santano. In eerste instantie lijkt het alsof de speler met iets bezig is dat zonder enige twijfel 18+ is. Gelukkig voor de jongste fans van de Spaanse club, draaide Santano zich om aan de camera te tonen dat hij gewoon zijn schoenen aan het poetsen was. Op het moment van schrijven is het filmpje meer dan drie miljoen keer bekeken op Twitter. Om dit in context te plaatsen, de Spaanse club kan slechts 8000 toeschouwers herbergen in hun thuisstadion Estadio Pedro Escartin.

Fans kunnen verwachten nu nog meer 'ondeugende video's' van Santano te zien nu hij eindelijk is begonnen met scoren. Zijn doelpunt was zijn eerste van het seizoen, na zes matchen. Als hij een volgende keer de achterkant van het net vindt, zullen ongetwijfeld alle ogen gericht zijn op de sociale media-kanalen van de club.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties