48-jarige Real Madrid-legende Roberto Carlos voetbalt mee met caféploegje en scoort Sport
48-jarige Real Madrid-legende Roberto Carlos voetbalt mee met caféploegje en scoort
Sport

48-jarige Real Madrid-legende Roberto Carlos voetbalt mee met caféploegje en scoort

Spektakel gisteren bij Britse caféploeg Bull In The Barne United. Zij spelen op het laagste amateurniveau over het kanaal en werden afgelopen vrijdag versterkt door niemand minder dan Robert Carlos die ondertussen 48 jaar is. In zijn voetbalcarrière maakte de Braziliaan vooral het mooie weer bij Real Madrid en de nationale ploeg.

Robert verliest maar scoort wel

Carlos verkocht zichzelf onlangs via eBay en de hoogste bieder zou hem één keer mogen opstellen in een wedstrijd naar keuze. Het geld voor zijn verkoop ging naar Football Beyond Borders, een organisatie die kansarme jongeren helpt om een diploma te halen. De gelukkige club van deze bieding was dus The Barne United.

De Braziliaan maakte gisteren zijn opwachting. Een basisplaats zat er niet in want er was afgesproken dat hij slechts 20 minuten per helft zou spelen. De pers en het publiek was wel massaal aanwezig om de levende legende aan het werk te zien. Technisch zat het duidelijk nog allemaal goed, maar de snelheid is duidelijk niet meer wat het is geweest.

Barne United verloor de match uiteindelijk met 3-4, maar Robert Carlos zorgde wel nog voor een penaltygoal zodat het publiek toch even uit hun dak kon gaan. Onderaan beelden van de match. Daaronder nog eens een filmpje met 10 van meest legendarische vrije trappen.

Robert Carlos in 2022:

Roberto Carlos in zijn hoogdagen:

BRON INTROPIC: BSR AGENCY
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties