7 bloedmooie redenen om dringend naar het vrouwentennis te kijken (foto's) Sport
7 bloedmooie redenen om dringend naar het vrouwentennis te kijken (foto's)
Sport

7 bloedmooie redenen om dringend naar het vrouwentennis te kijken (foto's)

Vrouwtennis is bijna één van de enige sporten op deze planeet waar vrouwen evenveel betaald worden en in de belangstelling staan als bij de mannen. Hoewel het mannentennis vaak meer indruk maakt, wordt ook het tennis bij de vrouwen immens veel gevolgd. De sport is ook bij hen nog steeds indrukwekkend, maar er lopen ook vooral heel wat prachtige dames rond op het circuit. Volg je het vrouwentennis nog niet? Wij geven je alvast vijf bloedmooie redenen om dat wel te doen.

1. Caroline Wozniacki - 26 jaar

De Deense is in de laatste maanden volop bezig aan een comeback na heel wat blessureleed. De voormalige nummer 1 is naast haar tenniskunsten ook vooral gekend door haar prachtige looks.

Tonight at the @WTA pre Wimbledon party! Thank you @WTA and #DDF for a great night! #dubaidutyfree #style #fashion

Een foto die is geplaatst door Caroline Wozniacki (@carowozniacki) op

2. Ana Ivanovic - 29 jaar

We zijn het absoluut niet met alles eens wat Donald Trump verkondigt, maar we moeten wel toegeven dat de binnenkort machtigste man van de wereld smaakt heeft. Enkele jaren geleden noemde hij de Servische tennisbabe Ivanovic één van de mooiste dames op deze planeet. We kunnen hem geen ongelijk geven.

3. Genie Bouchard - 22 jaar

Eugenie (Genie voor de vrienden) werd enkele jaren geleden genoemd als dé 'coming woman' in het tennis. Haar heerlijke looks hebben haar natuurlijk heel wat geholpen om vaak in de spotlights te staan. Hoewel Genie de laatste tijd behoorlijk wisselvallig is, kunnen we moeilijk ontkennen dat we niet graag kijken naar de lekkere Canadese.

Getting ready

Een video die is geplaatst door Genie Bouchard (@geniebouchard) op

Havin fun in Montreal

Een foto die is geplaatst door Genie Bouchard (@geniebouchard) op

4. Maria Sharapova - 29 jaar

In maart mag de dopingzondaar weer terug de professionele tennisvelden betreden. Haar concurrenten zullen er niet blij mee zij, maar wij absoluut wel. Binnenkort kunnen we dus weer die heerlijke kreuntjes op het tv-scherm horen. Maria we hebben je gemist!

Just some footwork drills on a summer day in Novembe

Een video die is geplaatst door Maria Sharapova (@mariasharapova) op

Another great day on the Nike campus spent learning about the business, and the innovation behind the product.

Een foto die is geplaatst door Maria Sharapova (@mariasharapova) op

5. Sania Mirza - 29 jaar

De Indische Sania is gespecialiseerd in het dubbelspel. Aangezien ze nummer 1 van de wereld is in het vrouwendubbel heeft ze al een flinke tijd terug besloten om het enkelspel achter zich te laten. Ze won al zes Grand Slam-titels in het dubbel en levert dan ook steeds spectaculair tennis. Mirza is echter ook vooral bloedmooi. Een heerlijke babe die India op de map heeft gezet in de tenniswereld.

Dressed in @amitaggarwalofficial for Koffee with Ka

Een foto die is geplaatst door Sania Mirza (@mirzasaniar) op

6. Laura Robson - 22 jaar

De Britse Laura is misschien dan nog één van de jongste deernes, maar zeker niet één van de minste. Je zal haar jammer genoeg niet constant kunnen bewonderen omdat ze nog steeds aan het wachten is op haar grote doorbraak (ze bengelt nu rond plaats 200). Wij duimen alvast dat dit wel gaat gebeuren zodat we weer een extra excuus hebben om tennis te kijken.

Bad day for tennis. Good day for capes. #britishsummer

Een foto die is geplaatst door Laura Robson (@laurarobson5) op

#wtaparty bound. Thank you @worldmcqueen for the beautiful dress.

Een foto die is geplaatst door Laura Robson (@laurarobson5) op

7. Dominika Cibulkova - 27 jaar

De kleine, maar vinnige Cibulkova is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Niet alleen levert ze indrukwekkende 'veegtennis', ze is hiernaast ook een lust voor het oog. Wij willen gerust wel eens gaan 'vegen' met Dominika. Aangezien ze nu nummer 5 van de wereld is, zullen we haar in de komende jaren ongetwijfeld nog heel wat op ons scherm zien dartelen. (MG)

When in

Een foto die is geplaatst door Dominika Cibulkova (@domicibulkova) op

I guess i will give it a try,what do u guys think?/a>

Een foto die is geplaatst door Dominika Cibulkova (@domicibulkova) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties